Onze services

Wat bieden we aan

Onze dienstverlening maakt uw leven makkelijker

Verkoop nieuwe wagens

Als erkend auto dealer biedt Garage Sint-Gillis Motor u een expertise van meer dan 38 jaar. Wij zoeken samen met u het juiste model uit het uitgebreide Fiat gamma dat het best bij uw noden past.
Waarom een tweedehandswagen kopen? Simpel: je geniet van een jonge wagen in goede staat en aan een voordelige prijs. Koop je een nieuwe auto, dan vermindert de waarde drastisch zodra je de garage buitenrijdt. Niet bij garage Sint-Gillis-Motor. Een  jonge occasie kopen is kiezen voor de beste prijs-kwaliteit.

Bandenservice

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Uw Buurtgarage staat altijd voor u klaar.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Neem contact op met ons voor de juiste service.

Carrosserie

Heb je carrosserieschade, meld dit dan bij je verzekeringsmakelaar en geef Garage Sint-Gillis-Motor door als de carrosserie van jouw voorkeur. Kom daarna bij ons langs we maken foto’s en samen met jou wordt de schade besproken en de verdere planning van de herstelling opgemaakt.
Op de dag van de herstelling breng je je wagen binnen en ontvang je gratis een vervangwagen.

Zo geniet je van topservice

Batterijservice

indien u nood heeft aan een batterij service is een  autobatterij zelfs op locatie leverbaar. Bij Garage Sint-Gillis-Motor mag u rekenen op een betrouwbare service aan democratische prijzen. Vraag gerust meer inlichtingen of breng een bezoekje aan de garage en ontdek het gamma.

Waarom voor ons kiezen?

De beste service met meer dan 38 jaar ervaring.

Bij ons is klant meer dan koning. Kwaliteit primeert.

Ervaren herstel- en onderhoudsdienst

U kan steeds bij ons terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken. Ook bestelwagens en motorhomes behoren tot onze specialiteiten.

Technische expertise

Door onze brede kennis van de verschillende types wagens van alle merken kan u bij ons terecht voor elk probleem.

Gewaarborgde service voor onze klanten.

Of u nu een wagen bij ons koopt of ons vertrouwd voor het onderhoud van uw wagen, garage Sint-Gillis-Motor staat garant voor een perfecte service en dienst na verkoop.

Maak een afspraak

Hebt u een vraag of wil u meer informatie over onze services en diensten...

03-770 51 07

0475-30 78 50